Τρόποι πληρωμής

Εδώ θα βρείτε τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας.

- Με αντικαταβολή με μετρητά κατά την παραλαβή των προϊόντων σας, μόνο για παραγγελίες σε προορισμούς εντός της Ελλάδας. Το κόστος αντικαταβολής ανεξαρτήτου συνόλου της παραγγελίας είναι δωρεάν.

- Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του συνόλου της παραγγελίας και των εξόδων αποστολής εντός 4 ημερών από την παραγγελία σας. Μετά το πέρας των 4 ημερών, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω λογαριασμό συμπληρώνοντας στην αιτιολογία κατάθεσης ονοματεπώνυμο και αριθμό παραγγελίας.

Alpha Bank
Αριθμός λογαριασμού: 111002320001920
IBAN: GR4401401110111002320001920
SWIFT- BIC: CRBAGRAA
Δικαιούχος: Χριστίνα Τρικοπούλου

Σε περίπτωση μεταφοράς από άλλη τράπεζα, τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον αγοραστή. Για την ταχύτερη επεξεργασία της παραγγελίας σας προτείνουμε την αποστολή της απόδειξης κατάθεσης της τράπεζας με email στην διεύθυνση christinatrikopoulou@gmail.com

- Με ηλεκτρονική πληρωμή. Με απευθείας χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μέσω της διεθνούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Stripe, η οποία εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους που θωρακίζουν τις συναλλαγές σας διασφαλίζοντας την προστασία των δεδομένων σας. Επιπλέον τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν καταχωρούνται και δεν αποθηκεύονται από την Εταιρία.

- Μέσω Paypal, με χρήση της διαδικτυακής υπηρεσίας ηλεκτρονικών συναλλαγών Paypal που κατέχει διεθνή αναγνώριση για την αξιοπιστία και ασφάλεια των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

- Πληρωμή στο κατάστημα με μετρητά ή κάρτα κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από το χώρο μας.

 

 

Ελληνικά el